Front-end Developer

 

Dit zoeken wij:

Angular, Vue of React? Samen komen we er wel uit! Wij zoeken namelijk developers die voldoende kennis en ervaring hebben om zelfstandig te bouwen aan websites en webapplicaties bij onze klanten. Jij weet zelf wel welke tools en technologieën je daarvoor onder de knie moet hebben. Onze front-end projecten hebben vaak een flinke omvang en een grote maatschappelijke impact. Het zijn dan ook geen projecten die binnen een maand af zijn.

Dit krijg je van ons:

  • Een prima salaris;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Budget om jouw eigen laptop uit te zoeken;
  • Een leaseauto (je betaalt alleen de bijtelling) of OV jaarkaart of een vergoeding (net wat jij het prettigste vindt);
  • Een gaaf kantoor in de ‘Haagsche Arc’, inclusief food court en sportschool (pal aan de A12 en 5 minuten lopen vanaf station Voorburg);
  • Ongekend goede werksfeer. Je ziet je RISA collega’s regelmatig tijdens één van onze kennissessies, pub-quizzen, meetups, de jaarlijkse zomerbarbecue of één van de andere uitjes.

 

 

 

Ben jij die toffe en enthousiaste Front-end Developer, die zich onderscheidt bij de klant én voel je je thuis in een ambitieuze,
no-nonsense organisatie waar je geen nummer bent? Plan dan een afspraak met ons in, digitaal of bij ons op kantoor. Geef ons een uurtje (of twee) van jouw tijd, en wie weet kunnen wij jou verwelkomen in ons RISA familie!

We ontvangen graag jouw motivatie en CV (of linkje naar je LinkedIn-profiel) in onze mailbox werken@risa-it.nl.

Waar sommigen IT’ers zien, zien wij kwaliteit en inhoud…