IT Diensten

IT-DIENSTVERLENING MET PASSIE EN FLEXIBILITEITRISA IT is een kwalitatief hoogwaardige IT dienstverlener. Wij specialiseren ons in vier diensten: Development & Application Management, Test Services, Business Intelligence en Project Management. Met passie vertalen onze hoogopgeleide professionals uw visie naar IT-oplossingen.


Development & Application Management

OPTIMALE SAMENWERKING TUSSEN VERSCHILLENDE BEDRIJFSPROCESSEN

RISA IT ontwikkelt software in minder tijd en tegen lagere kosten. Dat kan omdat wij flexibel, wendbaar en pragmatisch te werk gaan. We zorgen dat we daarbij naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Een flexibele manier van werken draagt bij aan de snelheid, klantgerichtheid en efficiency van uw organisatie. Daarom implementeren wij .Net technologie. Uw medewerkers kunnen dan met alle mogelijke devices altijd en overal toegang te krijgen tot informatiesystemen.

Het .Net framework biedt mogelijkheden om (bedrijfs-)componenten onderling te laten communiceren en daarmee bedrijfsprocessen direct aan elkaar te koppelen. Zo kunnen applicaties op diverse omgevingen worden samengevoegd tot op maat gemaakte oplossingen. Met als doel: IT die voldoet aan uw bedrijfsbehoeften. De toepassing past naadloos in een Agile/Scrum aanpak. Onze system development specialisten ondersteunen u in alle aspecten van .Net technologie.

 

DIRECTE BESCHIKBAARHEID VAN DE JUISTE KENNIS EN EXPERTISE

De complexiteit van informatiesystemen voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen neemt toe. Time-to-market wordt steeds belangrijker. RISA IT is specialist in het beheren, onderhouden en vernieuwen van complexe IT-omgevingen. Hierdoor kunt u uw aandacht richten op de kernactiviteiten. Wij zorgen ervoor dat u kosten bespaart en optimale informatievoorziening voor uw organisatie behoudt. We besteden veel aandacht aan het delen en borgen van kennis. RISA IT is partner in systeembeheer van verschillende opdrachtgevers.

Uw eisen, wensen en budgettaire mogelijkheden zijn uitgangspunt voor onze IT-dienstverlening. Het onderhoud en beheer groeit mee met de behoeften van uw organisatie. RISA IT zorgt voor de inzet van de juiste kennis, vaardigheden en capaciteit op het juiste moment. Onze Servicedesk heeft een ruim beschikbaarheidsvenster. Daardoor is de continuïteit van uw informatievoorziening te allen tijde gewaarborgd.

Microsoft_.NET_Framework_v4.5_logo
progress-sponsor

Software Testing

Systemen die bedrijfsvoering ondersteunen worden steeds complexer. Testen en kwaliteitszorg zijn daarom essentieel. Daarmee maken wij het voor u mogelijk om eenvoudig en snel in te kunnen spelen op veranderingen in de markt. En u houdt testprojecten beheersbaar en bespaart kosten. RISA IT neemt graag alle  zorg uit handen door met u mee te denken en de testwerkzaamheden op ons te nemen. Wij sturen uw testproject tactisch aan en voeren testwerkzaamheden uit. Vanuit de Agile-methodiek leveren wij ook Agile testspecialisten voor Scrumteams.

TESTADVIES OP MAAT

De test consultants van RISA IT zijn veelzijdig en hebben ruime ervaring in diverse branches. Wij kunnen ieder project uitstekend ondersteunen, of dit een Agile, Scrum of waterval aanpak heeft. Dit doen wij door:

 • De gebruikersvertegenwoordigers actief te betrekken in de test
 • De acceptanten uit de gebruikers- en beheerorganisatie interactief te ondersteunen bij het opstellen van productrisico’s en acceptatiecriteria
 • Ons goed te verdiepen in de bedrijfsprocessen van de klant
 • Efficiënt en effectief te werken om te voldoen aan de behoefte van onze opdrachtgevers. Daarom focussen we op:
  • Agile omgeving
  • Geautomatiseerd testen
  • Projecten met externe leveranciers

ONZE PROFESSIONALS

RISA IT heeft ervaren en professionele test consultants in dienst. Zij werken al langere tijd gemotiveerd in het testvak in wisselende branches. En ze weten welke eigenschappen belangrijk zijn om een opdrachtgever optimaal te helpen. Onze test consultants zijn gecertificeerd volgens de internationale (ISTQB) en nationale (TMap NEXT) standaard. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de ontwikkelingen en trends binnen hun vakgebied en lid van de Nederlandse vakvereniging van testers (TestNet).

Lees hier meer over onze testdienstverleningLees hier meer over onze testspecialiteiten
TOSCA_Testsuite_rgb
TestNet Logo
ISTQB Logo
Tmap_logo

Project Management

UW PROJECT IS ONZE ZORG

 

De projectmanagers van RISA IT ontzorgen opdrachtgevers bij het uitvoeren van projecten. Ons team bestaat uit resultaatgerichte veranderspecialisten die ieder vanuit een eigen achtergrond en stijl projectteams weten te begeleiden en verbeteren. Bij het realiseren van de veranderingen richten wij ons meer dan anderen ook op het team en de communicatie. Methoden worden toegepast waar ze sterk in zijn. Wij blijven sturen tot projecten succesvol zijn. Zodat u betere en blijvende resultaten bereikt.

 

Wij zijn gespecialiseerd in Scrum projecten, Prince 2 project management en het begeleiden van migraties.

PRINCE2-Logo
scrum-alliance-logo

Business Intelligence

DATA IS WAARDEVOL. NEEM DE REGIE OVER UW BEDRIJFSINFORMATIE

U wilt uw dat uw organisatie succesvol is en daarop kunnen sturen. De gestelde doelen bereiken. Met behulp van Business Intelligence krijgt u inzicht waardoor u controle heeft en kunt sturen waar nodig. RISA IT is de partner die u helpt met het signaleren, implementeren en beheersen van uw bedrijfskritische managementinformatie.

RISA IT houdt zich bezig met thema’s als Enterprise Business Intelligence, Business Intelligence Legacy en Self Service Business Intelligence. De BI architecten van RISA IT helpen u om uw informatievraagstukken te vertalen naar BI architecturen. Onze consultants helpen u vervolgens om deze BI architectuur te realiseren.

Daarnaast timmert RISA IT aan de weg met data science consultants. Onderwerpen als Big Data, Analytics en Data Monetization staan hoog op onze agenda en op die van onze opdrachtgevers.

Data Analysis

Ongestructureerde data, big data en predictive analytics. Allemaal termen die u kunt toepassen om meer waarde uit uw data te halen. Risa Data Analytics helpt u deze waarde uit data te verschaffen. Wij helpen uw organisatie om data analytics duurzaam en correct te implementeren om zo op een efficiënte en gestandaardiseerde manier een data-gedreven organisatie te worden. Wij ondersteunen u de juiste technieken en tools te selecteren en implementeren en adviseren u in de bedrijfsmatige implementatie hiervan.

U bent zelfstandig in staat om de meeste waarde uit uw data te halen. U realiseert op deze manier een voorsprong op uw concurrenten. Data-gedreven organisaties hebben immers de toekomst.

 

Risa data Analytics ondersteunt u met:

 • Inzet van data scientists
 • Data Analytics projecten
 • Training en educatie
 • Workshops en masterclasses om het data-gedreven gedachtengoed te introduceren
 • Implementeren van ons Data Analytics Maturity Model ©

 

Neem vrijblijvend contact op met Risa data Analytics, of kijk op http://www.understandling.com

AddYT

In de ICT is een groeiende behoefte aan IT-ers ontstaan. De workload neemt toe, er komt budget vrij voor achterstallig onderhoud, nieuwe applicaties moeten correct draaien op meest verschillende devices.

 

Daarnaast is in de huidige IT markt, met de komst van methodes als Agile & DevOps en tools voor IT-automatisering, de vraag ontstaan naar een nieuwe generatie IT-ers. Het groeiende bewustzijn op deze thema’s doet de behoefte aan IT-ers toenemen.

 

AddYT komt aan deze behoefte tegemoet met Young IT Professionals.

Specialisatie keuze:

 • Java-ontwikkelaar
 • Software Tester
 • Functioneel beheerder
 • (Big)Data Analist

Neem vrijblijvend contact op met AddYT BV, of kijk op http://www.AddYT.nl

 

Risa OutSystems

OutSystems is een low-code platform dat snel aan terrein wint binnen steeds meer bedrijven. Dit komt omdat met OutSystems sneller applicaties gebouwd kunnen worden en het beheer een stuk overzichtelijker wordt. Denk hierbij aan bedrijfsapplicaties die gebruikt worden voor in-house berekeningen of modules waarmee website bezoekers bepaalde premies kunnen berekenen. RISA IT zet hier sterk op in met RISA OS, waarbij de OS uiteraard staat voor OutSystems.

 

Bent u op zoek naar:

 • Mogelijkheden om kosten te besparen
 • Betere communicatie tussen business & IT
 • Uw afhankelijkheid van legacy systemen afbouwen
 • Geen dure programmeurs meer nodig te hebben

 

Kijk dan op de site of neem contact op met Pascal Visser.