Java Developer

 

Dit vragen wij:

Sta jij als Java specialist te springen om aan de slag te gaan bij onze klanten? Als ontwikkelaar vertaal je de business requirements naar creatieve oplossingen in kwalitatief hoogwaardige code. Je hebt ervaring met JEE, Spring en allerlei must-have tools voor de serieuze Javaan. Naast de uitdagende projecten bij onze klanten krijg je de kans om bij verschillende interne projecten te experimenteren met de nieuwste technologieën.

Dit krijg je van ons:

  • Een prima salaris;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Budget om jouw eigen laptop uit te zoeken;
  • Een leaseauto (je betaalt alleen de bijtelling) of OV jaarkaart of een vergoeding (net wat jij het prettigste vindt);
  • Een gaaf kantoor in de ‘Haagsche Arc’, inclusief food court en sportschool (pal aan de A12 en 5 minuten lopen vanaf station Voorburg);
  • Ongekend goede werksfeer. Je ziet je RISA collega’s regelmatig tijdens één van onze kennissessies, pub-quizzen, meetups, de jaarlijkse zomerbarbecue of één van de andere uitjes.

 

 

 

Ben jij die toffe en enthousiaste Java Developer, die zich onderscheidt bij de klant én voel je je thuis in een ambitieuze,
no-nonsense organisatie waar je geen nummer bent? Plan dan een afspraak met ons in, digitaal of bij ons op kantoor. Geef ons een uurtje (of twee) van jouw tijd, en wie weet kunnen wij jou verwelkomen in ons RISA familie!

We ontvangen graag jouw motivatie en CV (of linkje naar je LinkedIn-profiel) in onze mailbox werken@risa-it.nl.

Waar sommigen IT’ers zien, zien wij kwaliteit en inhoud…