OutSystems Developer

 

Dit zoeken wij:

Ken jij alle ins en outs van het OutSystems platform en kun je niet wachten om deze toe te passen bij de klant? Wij zijn op zoek naar een ervaren OutSystems Developer die van aanpakken weet. Samen met de klant bedenk je de beste oplossing(en) en realiseer je deze vervolgens met de snelheid van het Low-code platform. Spreekt deze vacature jou aan? Lees dan hieronder verder over ons aanbod.

Dit krijg je van ons:

  • Een prima salaris;
  • 26 vakantiedagen per jaar;
  • Budget om jouw eigen laptop uit te zoeken;
  • Een leaseauto (je betaalt alleen de bijtelling) of OV jaarkaart of een vergoeding (net wat jij het prettigste vindt);
  • Een gaaf kantoor in de ‘Haagsche Arc’, inclusief food court en sportschool (pal aan de A12 en 5 minuten lopen vanaf station Voorburg);
  • Ongekend goede werksfeer. Je ziet je RISA collega’s regelmatig tijdens één van onze kennissessies, pub-quizzen, meetups, de jaarlijkse zomerbarbecue of één van de andere uitjes.

 

 

 

Ben jij die toffe en enthousiaste OutSystems Developer, die zich onderscheidt bij de klant én voel je je thuis in een ambitieuze,
no-nonsense organisatie waar je geen nummer bent? Plan dan een afspraak met ons in, digitaal of bij ons op kantoor. Geef ons een uurtje (of twee) van jouw tijd, en wie weet kunnen wij jou verwelkomen in ons RISA familie!

We ontvangen graag jouw motivatie en CV (of linkje naar je LinkedIn-profiel) in onze mailbox werken@risa-it.nl.

Waar sommigen IT’ers zien, zien wij kwaliteit en inhoud…