RISA IT

dé partner in ICT

 

RISANEN

 

 

Klanten

 

 

Applicaties in beheer

 

 

Verplichte meetings

 

 

Gedreven vanuit onze behoefte om de best passende service voor onze klanten te leveren, is RISA IT uitgegroeid tot de one-stop-shop waar (IT-)business uitdagingen vertaalt worden naar concrete oplossingen. Door onze no-nonsense aanpak en ons ondernemende karakter, zijn wij het ideale ‘familie’ bedrijf voor mensen die van aanpakken houden.

 

Ons motto is: Complexity Simplified. Het is onze opvatting dat het niet altijd comlex en lastig moet zijn. Daarom kennen wij geen verplichte meetings en hebben wij geen “management laag”. Wel is het onze uitdaging om elke kennissessie, meetup of RISA uitje dusdanig interessant te maken dat je wel WILT komen. En zelfs dan hebben wij de afgelopen tijd ondervonden hoe relatief alles kan zijn en dat het af en toe ook zaak is om niet met werk bezig te zijn. Dus als je wel wilt komen, maar je gaat liever naar de training van je zoon of dochter kijken…. dan begrijpen wij dat, want het opladen om te rennen voor de klant is net zo belangrijk!

 

Dus binnen RISA IT rennen wij voor onze klanten en investeren wij in kennis, vaardigheden en gevoel. Elke klant, elke RISAAN en iedereen verdient de ‘Royal Treatment’!

RISA IT bestaat uit RISANEN die elke uitdaging van begin tot eind kunnen oppakken. Onderstaande disciplines zitten verweven in onze mensen:

  • Analyse & Design
  • Development
  • Software Testing
  • Operations

 

Software Testing Development
RISA IT heeft een breed palet aan developers. Omdat wij niet 1 ontwikkeltaal maar meerdere ontwikkeltalen adopteren, zijn wij instaat om Fullservice oplossingen aan te bieden. Hierdoor kunnen wij de beste oplossing(en) aanbieden die bij onze klanten past. Doordat het Development team samen optrekt, vindt er ook nog eens kruisbestuiving plaats en kunnen wij als RISA IT net dat beetje extra bieden.
De ontwikkeltalen binnen RISA IT zijn:
– Java
– .Net
– OutSystems
– Legacy
Operations
Vanuit de oorsprong van RISA IT geloven wij in het principe ‘You Build IT, You Run IT’. Tegenwoordig is dit uitgegroeid tot een volwaardig DevOps omgeving waarin wij klanten van A tot en met Z kunnen helpen.