RISA IT

partner in ICT

 

 

 

 

 

RISANEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Applicaties in beheer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verplichte meetings

 

 

 

 

 

 

Gedreven vanuit onze behoefte om onze klanten de best passende services te leveren is RISA IT uitgegroeid tot de one-stop-shop waar IT- en businessuitdagingen vertaald worden naar concrete oplossingen. Door onze no-nonsense aanpak en ons ondernemende karakter zijn wij het ideale ‘familie’ bedrijf voor mensen die van aanpakken houden.

 

 

 

 

Ons motto: Complexity Simplified.

Wij vinden dat het niet altíjd complex en lastig hoeft te zijn. Daarom kennen wij geen verplichte meetings en hebben we geen aparte “managementlaag”.

We zien het als onze uitdaging om elke kennissessie, meetup of RISA-uitje dusdanig interessant te maken dat je wel wílt komen! Tegelijkertijd snappen we dat bij een training van je zoon of dochter langs de lijn staan net zo belangrijk is en bijdraagt aan die energie om er de volgende dag weer vol tegenaan te gaan!

 

 

 

 

 

Binnen RISA IT rennen wij voor onze klanten en investeren wij in kennis, vaardigheden en gevoel. Elke klant, elke RISAAN en elke andere betrokkene verdient de ‘Royal Treatment’!

RISA IT bestaat uit RISANEN die elke uitdaging van begin tot eind kunnen oppakken. Onderstaande disciplines zitten verweven in onze mensen:

  • Analyse & Design
  • Development
  • Software Testing
  • Operations