RISA IT

partner in ICT

RISANEN

Klanten

Applicaties in beheer

Verplichte meetings

Gedreven vanuit onze behoefte om onze klanten de best passende services te leveren is RISA IT uitgegroeid tot de one-stop-shop waar IT- en businessuitdagingen vertaald worden naar concrete oplossingen. Door onze no-nonsense aanpak en ons ondernemende karakter zijn wij het ideale ‘familie’ bedrijf voor mensen die van aanpakken houden.

Ons motto: Complexity Simplified.

 

Wij vinden dat het niet altíjd complex en lastig hoeft te zijn. Daarom kennen wij geen verplichte meetings en hebben we geen aparte “managementlaag”.

We zien het als onze uitdaging om elke kennissessie, meetup of RISA-uitje dusdanig interessant te maken dat je wel wílt komen! Tegelijkertijd snappen we dat bij een training van je zoon of dochter langs de lijn staan net zo belangrijk is en bijdraagt aan die energie om er de volgende dag weer vol tegenaan te gaan!

Met elkaar werken we samen aan de groei van RISA IT en jouw persoonlijke groei. Wie anders dan jijzelf weet waarin je wel en niet wilt groeien! Dus binnen RISA IT zie je geen ‘manager’ (waarschijnlijk met een economie studie, dus geen IT-engineer) die een persoonlijk ontwikkelingsplan uittekent. Nee, binnen RISA IT kan je sparren met collega’s om te komen tot je eigen groeimodel.  

Binnen RISA IT rennen wij voor onze klanten en investeren wij in kennis, vaardigheden en gevoel. Elke klant, elke RISAAN en elke andere betrokkene verdient de ‘Royal Treatment’!

 

 

RISA IT bestaat uit RISANEN die elke uitdaging van begin tot eind kunnen oppakken. Onderstaande disciplines zitten verweven in onze mensen:

  • Analyse & Design
  • Development & Testing
  • Operations

Doordat RISA IT alle disciplines bezit zijn wij instaat om kleine en grote projecten van kop tot staart uit te voeren. Hierbij kun je denken aan:

  • Nieuwbouw Projecten
  • Her- /Ombouw Projecten
  • Opzetten en implementeren van DevOps-straten
  • Opzetten en implementeren van geautomatiseerde teststraten
  • Applicatiemanagement