Flora Holland - Risa IT
RISA IT is een kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlener en wij hanteren hoge kwaliteitsstandaards in combinatie met flexibiliteit en pragmatisme.
Risa, RISA, IT, Integrating Business, Development, .Net, Progress, Project management, Application Management, Business Intelligence, Testing, Test, Professionals, MKB, Vacatures, Microsoft Developers, Services, Diensten,
48
single,single-portfolio_page,postid-48,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Flora Holland

Testen van online applicaties en Progress support

RISA IT werkt al geruime tijd voor Flora Holland. Voor verschillende projecten (traditioneel en Scrum) leverden wij systeemontwikkelaars en testspecialisten. Bijvoorbeeld op het gebied van de online bloemenveiling en ondersteuning in het infrastructuur management van Flora Holland.


Daarnaast werkt RISA IT voor Veiling Rhein Maas. Dat is een joint venture tussen het Duitse Landgard en het Nederlandse FloraHolland. Specifiek zijn we supportpartner voor het Progress cluster en de doorontwikkeling van een online applicatie voor de leveringen van telers aan de veiling in .Net technologie.