Ministerie van Veiligheid en Justitie - Risa IT
RISA IT is een kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlener en wij hanteren hoge kwaliteitsstandaards in combinatie met flexibiliteit en pragmatisme.
Risa, RISA, IT, Integrating Business, Development, .Net, Progress, Project management, Application Management, Business Intelligence, Testing, Test, Professionals, MKB, Vacatures, Microsoft Developers, Services, Diensten,
1364
single,single-portfolio_page,postid-1364,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

Ministerie van Veiligheid en Justitie

PROJECT MANAGEMENT EN TESTUITVOERING

Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) is dé autoriteit op het gebied van bescherming van persoonsgegevens en voorbeeld van een moderne toezichthouder. RISA IT leverde een project manager voor de samenvoeging van cbpweb.nl, mijnprivacy.nl en dutchdpa.nl naar één nieuwe, aansprekende website. Dit project leverde een bijdrage aan een nieuwe missie, visie en kernwaarden van het CBP.
De project manager van RISA IT had ook de leiding over ‘Het Nieuwe Werken invoering virtuele werkplek’ binnen het CBP. Met als doelstelling: iedere medewerker van CBP kan plaats –en tijdsonafhankelijk werken.
De projectmanagers van RISA IT werken ook voor de Dienst Justitiële Inrichtingen. Onder meer in tijd kritische migratie projecten, zoals bijvoorbeeld de migratie van een project administratie systeem en de upgrade naar nieuwe Windows-server versies.