T-Mobile - Risa IT
RISA IT is een kwalitatief hoogwaardige ICT dienstverlener en wij hanteren hoge kwaliteitsstandaards in combinatie met flexibiliteit en pragmatisme.
Risa, RISA, IT, Integrating Business, Development, .Net, Progress, Project management, Application Management, Business Intelligence, Testing, Test, Professionals, MKB, Vacatures, Microsoft Developers, Services, Diensten,
534
single,single-portfolio_page,postid-534,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.6.2,vc_responsive
 

“Aandacht voor intermenselijke betrekkingen”

Natascha de Vreeze, Teamleader Solution Center BI T-Mobile:  “We hebben twee jaar gebruik gemaakt van consultancy van RISA IT, specifiek op het gebied van Business Intelligence architectuur. We waren steeds weer onder de indruk van zowel de professionele houding als het resultaat van het geleverde werk. Hun mensgerichte houding zorgde voor een zeer productieve samenwerking met teamleden en hoger management.”

 

De mobiele telecommarkt is sterk in beweging. T-Mobile biedt haar klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten. Zij streven er altijd naar om innovaties in de dienstverlening eenvoudig en toepasbaar te maken. Business Intelligence is hiervoor noodzakelijk.

 

”De Business Intelligence Architecten van RISA IT zetten de bedrijfsstrategie om in een BI-specifieke road map en een set praktische aanbevelingen. Dit leidde tot een helder implementatiepad en zorgde ervoor dat  het hoger management op een makkelijke manier belissingen kon nemen over dit project. RISA IT droeg daarnaast bij aan de realisatie van een BI Board (BICC) voor heel T-Mobile. De consultants van RISA BI zijn visionaire leiders, zwaar gerespecteerd door alle collega’s.”