Save the date! Pro-OutSystems Meetup

Save the date! Pro-OutSystems Meetup

Op donderdag 17 juni 2021 zal ons 2e meetup van dit jaar weer digitaal plaatsvinden! Dit keer gaan we het hebben over Security binnen OutSystems en het wordt een interactieve meetup!

Security is een belangrijk onderdeel van het ontwikkelen met Reactive webapplicaties in OutSystems. Tijdens een project moet je als ontwikkelaar met verschillende zaken rekening houden. Wanneer er niet gehouden wordt aan bepaalde best practices geeft dit een mogelijkheid aan hackers, vooral bij het ophalen en wegschrijven van data, om deze acties met kwade bedoelingen te onderscheppen. Onze RISAAN Jordi Gräffner zal jullie meenemen in de werkwijze van een fictieve hacker en laat ook zien wat dit teweeg kan brengen. Uiteraard laat Jordi ook zien, hoe hij ervoor heeft gezorgd dat de hackers geen kans maken waardoor het project geen gevaar loopt.
 
Via onderstaand link kun je je aanmelden voor de meetup. Aanvang van meetup is om 19.00 uur en duurt ongeveer tot 21.00 uur. Na afloop zal er ook een “afterparty” zijn, waar iedereen met elkaar kan napraten en ook eventueel vragen gesteld kunnen worden.

 https://www.meetup.com/nl-NL/pro-outsystems/events/278234679/