Tailor Made Solutions

RISA IT is de one stop shop partner voor alle IT oplossingen. Door onze scala aan specialisme zijn wij instaat business vraagstukken te vertalen naar IT oplossingen binnen vrijwel alle programmeertalen en omgevingen. Door de kerncompetenties te bundelen zorgen wij ervoor dat organisaties de juiste oplossingen binnen de afgesproken tijd en budget krijgen. Tailor Made Solutions levert hoogwaardige oplossingen op het gebied van:

Programming


 

 

Legacy


Low Code & Rapid Development


Software Quality and Automation


Innovative Solutions

Organisaties zijn continue bezig met vernieuwingen en innovaties. Hierbij zijn zij opzoek naar partners die hen kunnen adviseren en ontzorgen.
RISA IT levert echte maatwerkoplossingen die toevoegen aan alle business uitdagingen:  dus geen verassingen achteraf en een werkende oplossing zonder bugs. Wij vinden dat de ideale oplossing leidend is en niet de technologie.
De Innovatieve Solutions aanpak is door onze ervaring en expertise dusdanig doorontwikkeld dat wij organisaties kunnen ondersteunen met tijd en budget van de innovatieve op maat ontwikkelde applicaties. Volledig of gedeelde regie, RISAIT neemt organisaties mee op reis!

Transformation Solutions

Veel organisaties hebben “legacy” applicaties waarvan de kennis verloren zijn gegaan en of de beheer lasten hoog zijn.
Ook worstelen organisaties met applicaties waarvan zij niet de IP eigenaar zijn en zodoende overgeleverd zijn aan hun leveranciers.
Met onze Transformatie Solutions aanpak helpen wij onze partners om “legacy” applicaties te transformeren naar de nieuwste en de best passende technologie stack. Van begin tot eind zijn onze partners betrokken bij het proces en ontvangen zij de Royal Treatment.

End Of Life Solutions

Organisaties hebben steeds meer “legacy” applicaties die zwaar drukken op het budget. Op een bepaald moment in de toekomst staan deze applicaties op de nominatie om vervangen te worden. Tijdens dit proces komen verschillende onzekerheden naar boven: hoe, wat, wanneer, het budget en borging.
RISA IT End Of Life Solutions helpt de organisaties met het functioneel en technisch beheer van deze applicaties. Door  ons unieke aanpak zijn wij in staat de beheer lasten te verminderen en kan de  applicatie op elk gewenst moment “end of life” gaan. Hierbij worden alle onzekere factoren weggenomen en weten de organisaties ten alle tijde hoe het ervoor staat, transparant!